Održan je prvi Koncert u mraku - U svetlosti tame

Koncert u mraku21. oktobra 2017. u 20 časova u Kolarčevoj zadužbini održan je prvi

Koncert u mraku - U svetlosti tame

 

Divno veče, ispunjeno željom muzičara da nam što pre tamu oboje zvukom, sjajnom energijom nasmejanih i snalažljivih volontera i mnogobrojnom publikom spremnom da nam se prepusti i veruje. Dirljivo je bilo videti kako jedni drugima pružamo ruku i zajedno koračamo u nepoznato.

Opširnije: Održan je prvi Koncert u mraku - U svetlosti tame

„Kako pri susretu sa osobama sa invaliditetom“

KolaracKoliko invaliditet sputava osobu u nameri da se bavi onim što voli? Koliko su osobe sa invaliditetom vidljive u našem gradu, da li su im svi sadžaji zaista dostupni? Da li smo bili u prilici da pomognemo osobi sa invaliditetom a nismo znali kako? Da li smo od pomoći ili komunikacije odustali jer smo se plašili da ih verbalno ili fizički ne povredimo? Ili smo se odlučili da im pomognemo onako kako mi mislimo da treba, ne pitajući prethodno za dozvolu?

Opširnije: „Kako pri susretu sa osobama sa invaliditetom“

Izveštaj sa okruglog stola

Okrugli stoU okviru projekta OSNAŽIVANjE KORISNIKA ZA UPOTREBU SERVISA „DIGITALNA BRAJEVA BIBLIOTEKA U OBLAKU“ koji je podržao Sekretarijat za socijalnu zaštitu grada Beograda, 19. oktobar 2016. od 13,00-16,00 časova na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu održan je Okrugli sto sa temom:
Povezivanje institucija u obrazovanju radi formiranja baze udžbenika
u prilagođenim formatima.

Opširnije: Izveštaj sa okruglog stola